У межах Креативно-терапевтичної платформи в Херсоні в артхабі в укритті провели майстер-класи від «ТОТЕАТРу».

Загалом відбулося три заходи.

Танцювально-рухова практика «ЗУСТРІТИСЯ З СОБОЮ». Мета – відновлення контакту з тілом і зв’язків в ньому. Ведуча – режисерка, членкиня Всеукраїнської асоціації танцювального-рухових терапевтів Олена Вахрамєєва.

Затишна зустріч в форматі психологічно-творчої практики «МУЗИКА В ТОБІ». Це – робота над вивільненням голосу, зв’язком емоції та голосу, відкриття гортані. Це – можливість визвучити і прозвучати те, що залишилось в тілі і насолодитись звучанням і співзвучним в просторі. Практика проходила із залученням музичних інструментів – гітари, барабанів, шейкерів. Ведучі Олена Вахрамєєва та вся трупа Тілесно-орієнтованого театру з міста Київ.

Майстер-клас у форматі театральної практики «ГРА». Метою цієї події було відчуття радості. Гра – це те, що дає позитив. З дитинства в грі ми відчували позитивний адреналін в моменті і контакті. Гра дає багато енергії і радості всередині. Ведучий – актор «ТОТЕАТРу» та «DSP», куратор Великого акторського курсу Акторської майстерні Михайла Кострова Женя Амадор.

Організатор – ТОВ «Фестивальний центр» за підтримки Українського культурного фонду.

Написати коментар

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я