До Дня Незалежності України Генічеська міська військова адміністрація оголошує про проведення конкурсу дитячого патріотичного малюнку “Моя країна – Україна”.

Учасниками конкурсу є діти від 3-х до 14 років та поділяються на такі категорії:
І вікова категорія ( діти віком від 3-х до 6 років);
ІІ вікова категорія (діти віком від 7 до 10 років);
ІІІ вікова категорія (діти від 11 до 14 років).

Щоб взяти участь потрібно намалювати малюнок, написати ім’я та вік дитини, сфотографувати та до 20 серпня 2023 року відправити в приватні повідомлення телеграм-каналу на номер телефону +380632417481 (Світлана). У повідомленні вказуйте прізвище та ім’я дитини, контактний номер телефону одного з батьків або законного представника та адресу електронної скриньки.

Для участі у конкурсі один учасник може подати лише один малюнок.

Усі отримані малюнки 21 серпня 2023 року будуть опубліковані на сторінці Генічеської міської військової адміністрації в соціальній мережі Facebook (в коментарях) під оголошенням.

Переможці визначаються по кожній віковій категорії у кількості трьох осіб – перше, друге та третє місця за кількістю вподобань (лайків).

Перше місце посяде учасник, який набрав найбільшу кількість вподобань у відповідній категорії.

Голосування розпочнеться з 21 серпня по 23 серпня 2023 року. Переможців визначать 24 серпня 2023 року.

Найкращі дитячі малюнки будуть опубліковані на сайті Генічеської міської військової адміністрації. Всі учасники конкурсу будуть відзначені електронними подяками начальника Генічеської міської військової адміністрації, а переможці – грамотами та пам’ятними сувенірами.

Крім того, з метою підтримки та вдячності воїнам ЗСУ, роздруковані дитячі малюнки будуть сформовані та передані бійцям на передову (Херсонський напрямок).

Написати коментар

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я