Аліса та В’ячеслав Проніни мали власну справу у Херсоні. Керували закладами здорового харчування та цехом із виробництва вегетаріанських десертів, пише Мінреінтеграції.

На початку окупації Херсона евакуювалися до Києва.

Виробництво натуральних цукерок – це справа, про яку так давно мріяла родина Проніних. У столиці вони вирішили будувати новий бізнес із нуля. Отримали грант від держави й за ці кошти придбали обладнання: професійний глазурувальний та пакувальний станки тощо.

Рецепти пані Аліса розробляє власноруч разом із технологами. Родзинкою солодощів без цукру є багатошаровість. Зазвичай одна цукерка складається із трьох шарів.

Нині бізнес успішно функціонує. Молоді підприємці мають чимало клієнтів, а їхню продукцію можна побачити на полицях мережі деяких магазинів. На цьому сім’я Проніних не планує зупинятися, тому вже ведуть переговори із супермаркетами.

Написати коментар

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я