Про це повідомили в Херсонському регіональному відділенні Асоціації міст України.

На державній цифровій екосистемі DREAM опубліковані 323 проєкти з відновлення Херсонщини. З них 89 – найбільше серед усіх громад області – належать Чорнобаївській громаді.

Екосистема акумулює всі держреєстри та сервіси, збираючи з них дані на всіх етапах реалізації ініціатив та проєктів. Платформа дозволяє контролювати як витрачання проєктних коштів, так і залучати фінансування від зацікавлених партнерів, донорських організацій.

Проєкти, які планують втілити або вже реалізовують у Чорнобаївській громаді, здебільшого стосуються ремонту об’єктів критичної та цивільної інфраструктури, закладів освіти, охорони здоров’я тощо.

У Чорнобаївській громаді загальний бюджет ініціатив складає майже 1,339 млрд гривень, з яких покрито понад 45%. Проєкти стосуються восьми секторів економіки, здебільшого – промисловості, торгівлі та послуг (понад 51%), транспортних послуг (понад 32%) та освіти (майже 6%).

За лідером по кількості проєктів наступними в рейтингу йдуть Бериславська та Високопільська громади, які подали по 68 проєктів.

Написати коментар

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я