ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” здійснює закупівлі на суму 10 000 доларів, які отримали від ГО “Південна стратегія розвитку”, яка спільно з DanChurchAid реалізує Конкурс грантів груп взаємодопомоги за фінансової підтримки Ukrainian Humanitarian Fund.

За грантові кошти придбали електропідйомник для людей з інвалідністю, 192 мішки цементу, сантехнічні матеріали, електрообладнання, фарбу для стін та стелі, плитку для підлоги та безліч інших будівельних матеріалів. Білозерська громада взяла на себе виконання та фінансування ремонтних робіт.

“Дане укриття знаходиться в віддаленому населеному пункті Білозерської громади, яке постійно знаходиться під обстрілами. Ми дуже сподіваємось, що наші спільні зусилля допоможуть місцевим жителям отримувати якісні адміністративні та психосоціальні послуги в безпечному місці. Дякуємо працівникам Білозерської адміністрації та старостату за активну включеність в проєкт. Окрема пошана нашим будівельникам, які не зважаючи на всі виклики виконують ремонтні роботи в прифронтовій громаді”, – говорить Катерина Оксенюк, менеджерка проєкту.

фото: ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”

Написати коментар

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я