Відбудеться вона у межах проєкту “Мандри херсонської бібліотекарки» до Всесвітнього дня туризму.

Коли: 28 вересня о 12.00

Під час короткого екскурсу в історію харчової культури Півдня і Заходу України ви дізнаєтесь:

  • Чому жителі Херсонщини надають перевагу стравам з риби і навіть варять борщ з карасями?
  • Як вплинула балканська та турецька кухня на харчові вподобання південців?
  • Що таке брамборак, гайзи-бубел, карменадль, цвіклі, палюшки і андрути?
  • Яке розмаїття м’ясних страв чекає туристів на Галичині?

Захід відбудеться на платформі Zoom за посиланням.

Meeting ID: 837 8569 4439

Passcode: 3zFVCs

Написати коментар

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я